ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή παράδοση για όλη
την ανατολική Θεσσαλονίκη (...και για ένα ρούχo)ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Γνωρίστε παρακάτω τις υπηρεσίες που παρέχουν τα καθαριστήρια Θεσσαλονίκης Lux & Quick με μοναδικό σκοπό τη δική σας πλήρη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ:

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ κατ’ οίκον για όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη, από γραφείο και σπίτι (ακόμη και για ένα ρούχο, χαλί, πάπλωμα κ.τ.λ.).

Έχετε επιβαρυμένο ωράριο εργασίας; Το σπίτι σας είναι μακριά από το κατάστημά μας; Θέλετε τον ελεύθερο χρόνο σας να το αφιερώσετε στην οικογένειά σας; Κανένα πρόβλημα!!! Τα καθαριστήρια – ταπητοκαθαριστήρια Lux & Quick είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα στο 2310 344845. Ερχόμαστε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας (γραφείο ή σπίτι), παραλαμβάνουμε τα είδη προς καθαρισμό, αν επιθυμείτε τα φυλάσσουμε ΔΩΡΕΑΝ για μια σεζόν και σας τα παραδίδουμε σαν καινούργια όποτε εσείς τα ζητήσετε.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ όλων των ειδών μετά τον καθαρισμό τους (ρούχα, χαλιά, παπλώματα κ.τ.λ.).

Ντουλάπες ασφυκτικά γεμάτες με ρούχα; Πατάρια και αποθήκες γεμάτα από παλιά χαλιά, παπλώματα και κουβέρτες; Τα καθαριστήρια – ταπητοκαθαριστήρια Lux & Quick με την υπηρεσία ‘’ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ’’ ρούχων, χαλιών, κουβερτών κ.τ.λ. απελευθερώνουν το χώρο σας από τον ιματισμό της εκάστοτε εποχής που δεν χρησιμοποιείται. Η φύλαξη γίνεται για μια σεζόν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ – ΜΟΚΕΤΩΝ – ΦΛΟΚΑΤΩΝ με ΔΩΡΕΑΝ τη φύλαξή τους.

Μάθετε αναλυτικά πως δουλεύουμε πάνω στον καθαρισμό χαλιού.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ & ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ (και πουπουλένια)

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες πλένονται (αυστηρώς μεμονωμένα) με νερό και επώνυμα απορρυπαντικά και μαλακτικά. Τα παιδικά καθαρίζονται με εξειδικευμένα καθαριστικά κατόπιν επιθυμίας του πελάτη. Μόνο στα μάλλινα γίνεται στεγνό καθάρισμα. Επίσης, έχετε επιλογή μαλακτικού από 4 διαφορετικά αρώματα (εξοχή, λεβάντα, γάλα αμυγδάλου, τριαντάφυλλο). Υπάρχει δυνατότητα και οικολογικού καθαρισμού με επιλογή μαλακτικού από 2 αρώματα (λουλούδια, καλοκαίρι). Δείτε τις εποχιακές και οικονομικές προσφορές για τα είδη αυτά.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Δερμάτινα, νυφικά, βραδινές τουαλέτες, φυσικές - οικολογικές γούνες, ρούχα από οίκους μόδας.

Εμπιστευθείτε τα ενδύματα αυτά ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες καθαριστές που διαθέτουν μηχανήματα στεγνού καθαρισμού 5ης γενιάς και πλυντήρια νερού με προγράμματα επαγγελματικού υγρού καθαρισμού.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ, ΡΙΝΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ. Προαιρετική υπηρεσία: Ξεκρέμασμα – καθαρισμός – επιδιόρθωση (εάν χρειάζεται) – σιδέρωμα – κρέμασμα.

Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι που ‘’ντύνει’’ το σπίτι σας είναι οι κουρτίνες, τα ριντό, τα καλύμματα καναπέδων, τα ριχτάρια, τα κουβερλί κτλ.. Ο καθαρισμός τους πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες σε μηχανές στεγνού καθαρισμού 5ης γενιάς. Μπορούμε επίσης να ξεκρεμάσουμε τα είδη αυτά, να τα καθαρίσουμε, να τα επιδιορθώσουμε αν χρειάζεται (ξηλώματα, αλλαγή στα κρικάκια, μεταποιήσεις, γαντζάκια κτλ.) να τα σιδερώσουμε και να τα κρεμάσουμε ξανά.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ – ΒΑΦΗ – ΛΕΥΚΑΝΣΗ – ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την επιδιόρθωση και μεταποίηση σε ρούχα και δερμάτινα είδη (φερμουάρ, στένεμα, κόντεμα, φόδρες, βάτες κτλ.) σε κουρτίνες, ριχτάρια, χαλιά. Μπορούμε επίσης να βάψουμε τα ρούχα σας και τα δερμάτινά σας στο χρώμα τους ή σε άλλο χρώμα (οι βαφές ρούχων εξαρτώνται στο μεγαλύτερο ποσοστό από την σύνθεσή τους) με τη διαδικασία της λεύκανσης. Εάν κάποια λευκά ρούχα ή τραπεζομάντηλα ‘’κιτρινίσουν’’ ή ‘’γαριάσουν’’ από το πέρασμα του χρόνου, εμείς τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση (αρκεί να μας το επιτρέψει η σύνθεσή τους) με τη διαδικασία της λεύκανσης. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα αδιαβροχοποίησης, επεξεργασία ιδιαίτερη χρήσιμη για μπουφάν, φόρμες, στολές σκι κτλ.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ, ΣΚΙ, ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ από δήμους, σχολεία, γυμναστήρια, συλλόγους (αθλητικούς, χορευτικούς)

ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ – ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Παλιό ρούχο, πάπλωμα ή κουβέρτα; Μην το πετάς… Χάρισέ το!!! Μπορείτε τα είδη αυτά να τα φέρεται στο κατάστημά μας ή να τα παραλάβουμε από το σπίτι σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Εμείς θα τα καθαρίσουμε και θα τα παραδώσουμε σε κοινωνικά ιδρύματα.

Facebook