ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Γνωρίστε παρακάτω τις υπηρεσίες που παρέχουν τα καθαριστήρια Θεσσαλονίκης
Lux & Quick με μοναδικό σκοπό τη δική σας πλήρη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση.Μάθετε αναλυτικά πως δουλεύουμε πάνω στον καθαρισμό χαλιού.
Δερμάτινα, νυφικά, βραδινές τουαλέτες, φυσικές - οικολογικές γούνες, ρούχα από οίκους μόδας. Εμπιστευθείτε τα ενδύματα αυτά ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες καθαριστές που διαθέτουν μηχανήματα στεγνού καθαρισμού 5ης γενιάς και πλυντήρια νερού με προγράμματα επαγγελματικού υγρού καθαρισμού.
Προαιρετική υπηρεσία: Ξεκρέμασμα - καθαρισμός - επιδιόρθωση (εάν χρειάζεται) - σιδέρωμα - κρέμασμα. Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι που “ντύνει” το σπίτι σας είναι οι κουρτίνες, τα ριντό, τα καλύμματα καναπέδων, τα ριχτάρια, τα κουβερλί κ.τ.λ. Ο καθαρισμός τους πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες σε μηχανές στεγνού καθαρισμού 5ης γενιάς. Μπορούμε να ξεκρεμάσουμε τα είδη αυτά, να τα καθαρίσουμε, να τα επιδιορθώσουμε αν χρειάζεται (ξηλώματα, αλλαγή στα κρικάκια, μεταποιήσεις, γαντζάκια κτλ.), να τα σιδερώσουμε και να τα κρεμάσουμε ξανά.
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την επιδιόρθωση και μεταποίηση σε ρούχα και δερμάτινα είδη (φερμουάρ, στένεμα, κόντεμα, φόδρες, βάτες κ.τ.λ.), αλλά και σε κουρτίνες, ριχτάρια και χαλιά. Μπορούμε επίσης, να βάψουμε τα ρούχα σας και τα δερμάτινά σας στο χρώμα τους ή σε άλλο χρώμα (οι βαφές ρούχων εξαρτώνται στο μεγαλύτερο ποσοστό από την σύνθεσή τους) με τη διαδικασία της λεύκανσης. Εάν κάποια λευκά ρούχα ή τραπεζομάντηλα “κιτρινίσουν” ή “γαριάσουν” από το πέρασμα του χρόνου, εμείς τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση (αρκεί να μας το επιτρέψει η σύνθεσή τους) με τη διαδικασία της λεύκανσης. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα αδιαβροχοποίησης, επεξεργασία ιδιαίτερη χρήσιμη για μπουφάν, φόρμες, στολές σκι κ.τ.λ.
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ένδυσης μοτοσυκλετών, ρούχων σκι, ιππασίας κ.τ.λ. με τη μέθοδο αδιαβροχοποίησης.
από δήμους, σχολεία, γυμναστήρια, συλλόγους (αθλητικούς, χορευτικούς)